NIJE DINAMO, ALI ŠTA DA SE RADI: Trener Zrinjskog Sergej Jakirović dobio ponudu koja se ne odbija…

Njegova želja je klupa zagrebačkog Dinama, no čini se da mu se ta želja još dugo neće ostvariti.

  • Sport

  • 16. Nov. 2022  

  • 0

Sportske novosti u utorak su donijele senzacionalnu vijest da atuelnog trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića na klupi želi vidjeti Gorica nakon što je Mensur Mujdža bio samo prijelazno rješenje posljednjeplasirane ekipi HNL-a.

Mujdža je odradio meč Kupa protiv Šibenika te ga čeka povratak na klupu juniora nakon što je utakmica prvenstva protiv Varaždina odgođena za 2023. godinu.

Jakirović je glavna i najveća želja predsjednika Nenada Črnka i sportskog direktor Marija Brkljača koji će sigurno pokušati dovesti Jakirovića u svoje redove, a valja napomenuti kako je Jakirović već sjedio na klupi Gorice u sezoni 2018/2019.

U klubu iz okolice Zagreba se nadaju kako bi ipak Brkljača mogao iskoristiti svoje kumstvo sa Jakirovićem te ga uvjeriti da pristane u misiju spašavanja Gorice u HNL-u.

Njegova želja je klupa zagrebačkog Dinama, no čini se da mu se ta želja još dugo neće ostvariti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...