POTVRĐENO ZA "SB": Prevrnuo se Mercedesom na magistralnom putu M-17

Uviđaj kojeg su obavljali policijski službenici MUP-a ZDK je završen, a za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio obustavljen.

  • Hronika

  • 16. Nov. 2022  

  • 0

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas popodne u mjestu Hece kod Zenice, potvrdio je za "Slobodnu Bosnu" dežurni operativni MUP-a ZDK.

 

"Saobraćajna nesreća se desila u 13 sati na magistralnom putu M-17 kod mjesta Hece. Automobil kojim je upravljalo lice S. A. (1990) sletio je s ceste. Osoba je prevezena u zeničku bolnicu, a stepen povreda za sada nije poznat", rekli su iz policije.

Uviđaj kojeg su obavljali policijski službenici MUP-a ZDK je završen, a za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio obustavljen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...