UOČI DRUGOG PROTESTA U PODGORICI: Dolaze građani iz svih krajeva Crne Gore, objavljena i satnica polazaka (FOTO)

Sutrašnji protest ispred Skupštine Crne Gore počeće u 20 časova.

  • Regija

  • 16. Nov. 2022  16. Nov. 2022

  • 0

Uoči drugog protestnog skupa pod sloganom "Ima nas", dolazak u Podgoricu najavljuju građani iz svih krajeva Crne Gore.

Večeras je objavljena i satnica polazaka po opštinama, tako da će učesnici protesta ka glavnom gradu - zavisno od dijela države - kretati počev od 15 časova.

Tako je polazak iz Plava zakazan za 15 časova, iz Gusinja, Rožaja, Pljevalja i Herceg Novog za 16, a iz Berana za 16:30 časova. U 17 časova polazi se iz Bijelog Polja, Petnjice i sa Žabljaka, a pola sata kasnije iz Kotora, Ulcinja, Andrijevice, Tivta i Šavnika.

Polasci učesnika sa Cetinja, te iz Nikšića, Mojkovca, Budve i Bara zakazani su za 18 časova. Za 18:30 časova zakazan je polazak iz Kolašina, a za 19 iz Zete, navodi Pobjeda.me.

Sutrašnji protest ispred Skupštine Crne Gore počet će u 20 časova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...