PDP PUCA PO ŠAVOVIMA: Borenović reagovao na ultimatum Trivićeve

- Pročitali smo određene zahtjeve upućene preko medija. Zaista čudno, iznenađujuće za sve, bespotrebno se stvara jedna mučna i tužna slika, rekao je, između ostalog, Borenović.

  • Politika

  • 17. Nov. 2022  17. Nov. 2022

  • 0

Lider PDP Branislav Borenović reagovao je na jučerašnji televizijski nastup Jelene Trivić prilikom kojeg je dala ultimatum rukovodstvu PDP - ili ona ili Draško Stanivuković.

Borenović za Srpskainfo kaže da mu je to izgledalo čudno.

- Pročitali smo određene zahtjeve upućene preko medija. Zaista čudno, iznenađujuće za sve, bespotrebno se stvara jedna mučna i tužna slika. Naravno da ćemo se unutar stranke o tome odrediti, valjda je to mjesto za utvrđivanje stavova i odluka.

Ponavljam, da nikakvo medijsko prepucavanje, ultimatumi, obračuni, tenzije nisu dobre i idu u prilog vladajuće režimu. PDP nastavlja dalje provodit zaključke koje smo jednoglasno donijeli na Predsjedništvu partije prošle sedmice, nastavljamo borbu protiv izborne krađe, korupcije, režima i nepravde – kaže Borenović za Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...