U SRBIJI KAO U SJEVERNOJ KOREJI: Političarka traži da se svaki negativan komentar o Aleksandru Vučiću kazni zatvorom...

"A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsjednika još ozbiljnije kazne“, poručila je ona.

  • Regija

  • 18. Nov. 2022  

  • 3

Političarka iz Niša Ana Grozdanović, članica Dačićeve Socijalističke partije Srbije, na Instagramu je pokrenula inicijativu da se svaki negativni komentar o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kažnjava zatvorskom kaznom.

“Zamolila bih svoje političke kolege koji sjede u dužnosničkim klupama da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar o predsjedniku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsjednika još ozbiljnije kazne“, napisala je niška političarka Grozdanović na Instagramu.

“Kažnjavanje je sastavni dio odgoja u kojem neki roditelji nisu uspjeli. Da se dokoni nauče pameti, da se predsjednik zaštiti na svaki način jer je ovo sve planski da bi mu crpili energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim! Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu, malo se educirati te trenirati pa biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju ubuduće”, objavila je Grozdanović.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...