U SUDARU POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE: Objavljeni detalji nesreće na putu Bijeljina - Rača

– Povrijeđene su obje osobe u “citroenu”, a dežurni ljekar nije se izjasnio o stepenu povreda –  navela je Marićeva.

  • Hronika

  • 21. Nov. 2022  

  • 0

Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina - Rača, u naselju Balatun, rečeno je za Srnu u Policijskoj upravi Bijeljina.

Povrijeđena su dvije osobe iz automobila “citroen”, koji se sudario sa “pasatom”.

Portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić rekla je da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 9.05, učestvovala vozila “pasat”, kojim je upravljala osoba Č.M, i “citroen”, koji je vozila osoba  G.F, a u kojem je kao suvozač bila i  osoba M.V.

– Povrijeđene su obje osobe u “citroenu”, a dežurni ljekar nije se izjasnio o stepenu povreda –  navela je Marićeva.

Ona je podsjetila da je obustava saobraćaja trajala do 10.45 za teretna motorna vozila, a putnička su usmjeravana alternativnim putem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...