DAMA SA SUNCOKRETIMA: Kendall Jenner šetala bez hlača i pokrenula raspravu na društvenim mrežama (FOTO)

Manekenka je prošetala ulicom u outfitu kakav smo imali prilike vidjeti na reviji kuće Bottega Veneta na Milanskoj sedmici mode. U pitanju je nesvakidašnja kombinacija tamnoplavog pletenog džempera te crnih, prozirnih čarapa s gaćicama u funkciji hlača.

  • Žena

  • 22. Nov. 2022  22. Nov. 2022

  • 0

Stiglo je doba godine kada počinjemo dodavati sloj po sloj odjeće svojim modnim kombinacijama, no Kendall Jenner, čini se, primijenjuje obrnutu tehniku. Manekenka je viđena kako napušta set u Los Angelesu - bez hlača, a njezin je styling ubrzo pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

image  

Reality zvijezda kombinaciju s modne piste rekreirala je do posljednjeg detalja. Uz čarape marke Calzedonia je nosila crne gaćice te kožne natikače šiljastog vrha, kao i popularno Botteginu "Sardine" torbicu sa zlatnom ručkom.

Ovom odvažnom looku dodatnu dozu zaigranosti dao je buket suncokreta koji je Jenner nosila u ruci dok se veselo smješkala paparazzima. Izdanje je na svom Instagram profilu podijelila poznata stilistica Dani Michelle, a ubrzo su se javili brojni komentatori.

image  

I dok ga jedni proglasnili "najboljim lookom ikad", bilo je i onih kojima se ovaj modni odabir baš i nije najbolje "sjeo".

"Je li zaboravila hlače?", "Da ja prošetam ovako, uhapsili bi me", "Prekrasna je, ali ovo je jedno veliko ‘ne‘, "Ovo je apsurdno" i "Što se događa s modom?", samo su neki od komentara zbunjenih korisnika mreže.

Inače, manekenka je bez hlača prošetala jedan dan prije nego što su mediji objavili vijest o završetku njezine veze s NBA igračem Devinom Bookerom.

Kako prenosi People, par je prekinuo još prošlog mjeseca, a izvori tvrde kako je razlog njihova nemogućnost da usklade svoje rasporede, prenosi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...