KAKO IH KOMBINIRATI: Ove zime u trendu će biti džemperi, ovo su modeli koji će dominirati

U nastavku pogledajte modele džempera koji dominiraju ove sezone, a vole ih podjednako i influenserice, slavne dame, modne urednice.

  • Žena

  • 24. Nov. 2022  24. Nov. 2022

  • 0

Ako ste ovih dana u dilemi šta obući, stručnjaci za modu otkrivaju kako će tokom zime apsolutni trend biti džemperi koje možete kombinirati sa farmerkama, pantalonama na peglu, bilo kojom suknjom.

U nastavku pogledajte modele džempera koji dominiraju ove sezone, a vole ih podjednako i influenserice, slavne dame, modne urednice.

Na prugice

Prugasti džemperi s kragnom bili su jako popularni prošle zime, a vratile su se i ove jeseni. Nosite ih uz plavi, bijeli i crni jeans ili kožne pantalone.

Sa srcolikim izrezom

Džemper s tzv. sweetheart izrezom odličan je za večernji look. Kombinirajte ga sa širokim farmericama za look inspirisan 70-im godinama prošlog stoljeća.

Statement kardigani

Statement kardigani omiljeni su komad fashionistica kada je u pitanju udoban, ali chic look za zimske vikende.

Pletivo s uzorkom

U našim ormarima uvijek će postojati mjesto za klasična pletiva neutralnih boja, ali ove sezone svjedočimo ponovnom oživljavanju modela s uzorkom. Takvi džemperi izgledaju dobro s indigo jeansom ili somot pantalonama.

Faktor

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...