NEVJEROVATNO: Konaković optužio sudiju Branka Perića da je pomogao svjedocima odbrane, a odbrana nije imala nijednog svjedoka!"

Kako to obično bude kada Konaković misli i piše, na površinu ispliva sva površnost, neučenost i zlonamjernost.

  • Mini market

  • 24. Nov. 2022  

  • 6

Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković brutalno i jalijaški je danas putem Facebooka napao sudiju suda Bosne i Hercegovine Branka Perića, čovjeka koji već godinama predstavlja simbol otpora pritiscima na rad pravosuđa BiH i čovjeka koji je bio među najzaslužnijima za otkrivanje infiltriranih političkih kadrova u pravosudne institucije poput kompromitiranog bivšeg predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije koji se kasnije skrasio u Kabinetu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Međutim, kako to obično bude kada Konaković misli i piše, na površinu ispliva sva površnost, neučenost i zlonamjernost.

Tako je danas u Facebook "optužnici" protiv sudije Branka Perića napisao da je sudija Branko Perić "pomogao svjedocima optuženim u predmetu Dženan Memić".

Istina je nešto sasvim drugo, a ona glasi: Odbrana optuženih u slučaju Memić nije imala nijednog svjedoka!

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...