GRAĐANI SU UVIJEK ZNALI "DOBRO" IZABRATI: U Parlament BiH umjesto Viškovića treba ući Miljanović, za četiri godine postavila je tri pitanja

Ona je na Općim izborima, održanim 2. oktobra, osvojila 9.224 glasova.

  • Politika

  • 24. Nov. 2022  

  • 0

Radovan Višković odbio je mandat zastupnika SNSD-a u Parlamentarlnoj skupštini Bosne i Hercegovine s obzirom na to da je izabran za mandatara za sastav nove Vlade RS-a.

Umjesto njega, u Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH trebala bi ući njegova stranačka kolegica Ljubica Miljanović, kojoj je Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine odlučila dodijeliti taj mandat kao idućoj na listi.

Miljanović je i u protekle četiri godine bila zastupnica SNSD-a u Parlamentu BiH. Za te četiri godine, prema evidencijama koje postoje na web stranici bh. Parlamenta, Miljanović nije imala inicijativa niti izlaganja, a postavila je svega tri pitanja.

Ona je na Općim izborima, održanim 2. oktobra, osvojila 9.224 glasova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...