OTKRIVENO KOGA LJUBI ZVIJEZDA CITYJA: Erling Haaland pronašao je "sebi ravnu" (FOTO)

Haalanda i Isabel zajedno su odrasli u Bryneu, gradu u zapadnom dijelu Norveške, a od hladnoće rodnog kraja pobjegli su na odmor u sunčanu Marabellu.

  • Show

  • 24. Nov. 2022  24. Nov. 2022

  • 0

I dok traje Svjetsko prvenstvo i većina kolega mladog Erlinga Haalanda nema ni sekunde odmora, zvijezda Manchester Cityja uživa na odmoru u Marabelli, a društvo mu pravi nova djevojka - koja je također nogometašica. 

Zvijezda Machester Cityja 22-godišnji Erling Haaland već nekoliko mjeseci izlazi s 18-godišnjom Isabel Haugseng Johansen. Izgleda da mladog Norvežanina ne zanimaju manekenke kao ostale nogometaše, jer je Haaland pronašao 'sebi ravnu' jer se Isabel također bavi nogometom.

Haalanda i Isabel zajedno su odrasli u Bryneu, gradu u zapadnom dijelu Norveške, a od hladnoće rodnog kraja pobjegli su na odmor u sunčanu Marabellu.

"Čini se da misle ozbiljno. Isabel ga je dolazila gledati u Njemačku i Englesku, a sada je s njim bila u Marbelli", otkrio je izvor blizak paru.

alt alt  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...