HUŠKA SE, HUŠKA: Sanja Vulić o svom rodnom gradu sve najgore…

Na pitanje za koji grad kaže da je njen sada, Vulić kaže da je to „apsolutno Doboj“.

  • Vijesti

  • 25. Nov. 2022  

  • 6

Sanja Vulić, SNSD-ova zastupnica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, u programu ATV-a govorila je o svom rodnom gradu Sarajevu.

"Moj rodni grad Sarajevo iz mog sjećanja apsolutno nije ni nalik tom sjećanju, a nije ni definitivno grad u kojem su moji roditelji rođeni i odrastali. Sarajevo doživljavam samo kao centar zajedničkih institucija i tako se i ophodim prema njemu.

Uvijek ističem u biografiji da sam rođena u Sarajevu, jer vi kad dođete u Sarajevo, Bošnjaci sve prisvajaju sebi, Sarajevo je samo njihovo i ja volim da im kažem: `Jeste to vaš grad, ali pomalo je i moj`", rekla je Vulić.

Na pitanje za koji grad kaže da je njen sada, Vulić kaže da je to „apsolutno Doboj“.

"Ja sam zahvalna Dobojlijama za sve što su mi omogućili i što su vjerovali u mene, što su me podržavali, što su mi dali prilike, trudila sam se da ih nikada ne obrukam i ne izdam i mislim da nisam", kaže Vulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...