KRALJICA POP-a NE POSUSTAJE: Fanovi zaprepašteni fotkama koje je Madonna objavila na Instagramu…

Madonna je objavila niz provokativnih fotografija koje njezine obožavatelje i nisu oduševile, pa su joj uputili niz kritika.

  • Show

  • 25. Nov. 2022  

  • 1

Pop-kraljica Madonna prije nekoliko je dana objavila provokativan video kojima je promovirala proslavu 30. godišnjice svoje knjige "Sex coffee table" iz 1992. godine, ali i izazvala zgražanje brojnih obožavatelja.

64-godišnja Madonna sada je objavila i nove fotografije i pokazala svoje bujne obline u uskom korzetu iz kojeg su joj izvirile grudi, no svi su se zapitali zašto to radi.

Mnogi su primijetili i kako se koristila filterima kako bi podmladila lice, a razlika od neobrađenih fotografija i videa itekako je vidljiva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...