JUSUFU NURKIĆU POMOGAO KOLEGA IZ NBA: Uputili čestitku za Dan državnosti Bosni i Hercegovini (VIDEO)

Nurkić je na Facebooku objavio video na kojem Lillard čestita Dan državnosti BiH, a u tome mu pomaže njegov sin.

  • Sport

  • 25. Nov. 2022  

  • 0

Bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Jusuf Nurkić čestitao je Dan državnosti Bosne i Hercegovine, a u tome mu je 'pomogao' saigrač iz Portlanda Damian Lillard.

Nurkić je na Facebooku objavio video na kojem Lillard čestita Dan državnosti BiH, a u tome mu pomaže njegov sin.

 

Nurkić je i na Instagramu čestitao ovaj državni praznik. Lilard i Nurkić su prijatelji i van terena.

 

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina danas slavi Dan državnosti, datum kada je prije 79 godina održano Prvo zasjedanje ZAVNOBiH-a u Mrkonjić Gradu na kojem su donesene odluke o obnovi državnosti Bosne i Hercegovine.

Prvo zasjedanje ZAVNOBiH-a počelo je u Mrkonjić-Gradu 25. novembra 1943. godine u 19 sati. Završeno je iste noći (26. novembra) u 4 sata ujutro.
 

Radiosarajevo.ba

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...