“I NAPOKON PETRA…”: Severina ima najljepše dnevne haljine koje tako dobro nosi uz tene (FOTO)

Severina posljednjih dana uživa na putovanju Jordanom, a svoje obožavatelje svakodnevno časti kako prekrasnim prizorima iz te zemlje, tako i sjajnim stajlinzima. 

  • Žena

  • 25. Nov. 2022  25. Nov. 2022

  • 0

Na karti svakog turista u Jordanu nezaobilazna tačka je grad Petra, a to mjesto nije preskočila ni Severina. U Petru je stigla vrlo uzbuđena onime što je čeka, a to je otkrio i njezin post.

"I napokon Petra... koju sam oduvijek htjela vidjeti, naravno, prvo zbog Indiane Jonesa. Kao mala, mislila sam da je ovo iza mene kulisa iz filma... Noć prije nastanka ove fotke otišli smo prvo u noćni kilometarski obilazak kroz kanjon, gdje nam se napokon ukazala ova Riznica. Mnoštvo ljudi, a svi kao djeca ispuštaju uzdahe nad prizorom koji se ne može zaboraviti...," napisala je na Instagramu.

Ubrzo je uslijedila i objava niza fotografija na kojima Severina pozira, a ono što nikome nije moglo promaknuti je njezin još jedan besprijekorno osmišljen stajling koji vješto spaja udobnost i elegantni chic. Ovog puta izbor je pao na dojmljivu usku midi haljinu.

Severinin stajling nosi potpis Ulle Johnson, iste dizajnerice koja stoji iza nezaboravne bijele haljine u kojoj je zablistala prije nekoliko dana. Ova pletena haljina u blistavoj narandžastoj nijansi dio je teksturiranih rebrastih pletenih modela brenda, a krasi je šarolik uzorak s dugim efektnim linijama. Nosi naziv Aliza i ima suptilno širi donji dio koji pojačava ženstveni dojam, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...