BANA ČESTITALA DAN DRŽAVNOSTI CVIJANOVIĆ I DODIKU: "Bosne je bilo, Bosne će biti dok je života na zemlji"

(...) S vama ili bez vas, do vas je! Sve za Bosnu!", piše u čestitki Bošnjačko-američke nacionalne asocijacije.

  • Mini market

  • 25. Nov. 2022  25. Nov. 2022

  • 1

U povodu 25. novembra - Dana državnosti Bosne i Hercegovine, Bošnjačko-američka nacionalna asocijacija (BANA) uputila je čestitku članici Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, predsjedniku manjeg bh. entiteta Republika srpska Miloradu Dodiku drugim nasljednicima genocidne politike velikosrpskih zločinaca Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića...

"Želimo vam da vas ovaj državni praznik Bosne i Hercegovine oslobodi okova velikosrpstva, separatizma, genocidnosti i šovinizma prema drugima i mržnje koju nosite prema državi Bosni i Hercegovini kao i svima onima koji je kao domovinu nose u srcu. Čim prije se oslobodite mržnje lakše će vam biti da shvatite koliko je naša ljubav prema Bosni jača od mrženje svih onih koji rade protiv hiljadugodišnje stare države i miroljubivog europskog naroda. Bosne je bilo, Bosne će biti dok je života na zemlji. S vama ili bez vas, do vas je! Sve za Bosnu!", piše u čestitki Bošnjačko-američke nacionalne asocijacije.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...