"OVO SAM JA...": Jennifer Lopez otkrila zašto je obrisala sve objave s Instagrama (VIDEO)

Lopez je ugasila društvene mreže na 24 sata.

  • Show

  • 25. Nov. 2022  25. Nov. 2022

  • 0

Jennifer Lopez jučer je šokirala fanove izbrisavši sve objave sa svog Instagram profila i zamijenivši profilnu sliku crnom fotkom na svim društvenim mrežama, a sada je otkriven razlog njenog neobičnog poteza.

Lopez je ugasila društvene mreže na 24 sata kako bi danas ujutro najavila svoju veliku vijest, izlazak albuma This Is Me… Now, koji stiže 20 godina nakon izlaska albuma This Is Me…Then.

U kratkom videu Lopez je rekreirala naslovnicu albuma iz 2002. i zatim se transformirala u sadašnji lik napisavši uz objavu: "Ovo sam ja nekad, ovo sam ja sada."

Novi album opisala je kao "hroniku emotivnog, duhovnog i psihološkog putovanja u posljednje dvije decenije."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...