MALI KUĆNI TRIKOVI: Kako za tren oka očistiti nar a da se ne uprljate… (VIDEO)

Nar je prava vitaminska bomba, sadrži više C vitamina od limuna i idealan je za podizanje imuniteta.

  • Gastro

  • 26. Nov. 2022  26. Nov. 2022

  • 0

Dolazi zima, a još uvijek je na tržnicama moguće pronaći nar ili šipak.

Kao što već sigurno znate, nar je prava vitaminska bomba, sadrži više C vitamina od limuna i idealan je za podizanje imuniteta. No, mnogi od nas zaziru od nara jer misle da je kompliciran za čišćenje.

Za učinkovito i brzo čišćenje nara bez imalo komplikacija i prskanja po kuhinji potrebna vam je obična kuhača i nekoliko sekundi dragocjenog vremena, piše Ljudski.ba.

Savjet je da očišćeni nar stavite u vrećice za zamrzivač, zamrznete i koristite ga u zimu. Odmrznuti nar ne gubi na svojim svojstvima, a vašim ukućanima, posebno najmlađima, u hladne zimske dane osnažit će organizam i podići imunitet.

Uživajte!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...