OBRATIT ĆE SE I ALBIN KURTI I EDI RAMA: Zajednička sjednica parlamenata Albanije i Kosova sutra u Tirani

U nedjelju će se okupiti parlamentarci Kosova i Albanije u albanskom parlamentu u 10 sati u povodu obilježavanja 110. godišnjice nezavisnosti Albanije.

  • Regija

  • 26. Nov. 2022  26. Nov. 2022

  • 0

U povodu obilježavanja 110. godišnjice neovisnosti Albanije sutra će u Tirani biti održana zajednička sjednica parlamenata Kosova i Albanije.

Kako javljaju kosovski mediji, u nedjelju će se okupiti parlamentarci Kosova i Albanije u albanskom parlamentu u 10 sati u povodu obilježavanja 110. godišnjice nezavisnosti Albanije.

Na sastanku će se zastupnicima obratiti predsjednica Skupštine Albanije Lindita Nikolla i predsjednik Skupštine Kosova Glauk Konjufca.

U Skupštini Albanije prisutnima će se također obratiti premijeri Kosova i Albanije Albin Kurti i Edi Rama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...