NIJE ZA MLAĐE OD 18: Holivudska glumica u šestoj deceniji života snimila seriju prepunu vrućih scena… (VIDEO)

Gugino se skinula do kraja i 2019. godine u seriji "Jett".

  • Show

  • 27. Nov. 2022  

  • 0

Holivudska glumica Carla Gugino nema problema sa skidanjem pred kamerama, što je još jednom potvrdila u novoj kriminalističkoj seriji "Leopard Skin".

U scenama u kojima potpuno gola izlazi iz bazena, Carla je pokazala zavidnu liniju u 52. godini, a snimila je i vruće prizore s kolegicom Gaite Jansen.

Gugino se skinula do kraja i 2019. godine u seriji "Jett".

Carla je karijeru započela kao dječja zvijezda u filmovima "Troop Beverly Hills" i "Život ovog dječaka", a proslavila ulogom Ingrid Cortez u trilogiji "Spy Kids". Još neki od filmova u kojima je ostvarila zapažene uloge su "San Andreas", "Noć u muzeju" i "Američki Gangster".

Upozoravam na eksplicitni saržaj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...