KONOBARICA SVJEDOČILA BRUTALNOJ TUČI: "Tukli su ga pajserom, izvalili su vrata, a na kraju su ga..."

Tukli su ga pajserom, izvalili su vrata, na kraju su ga ugurali i u toalet i tukli do nesvijesti

  • Hronika

  • 27. Nov. 2022  

  • 4

Policijska uprava Banja Luka saopštila je da su osumnjičeni M.T, N.K. i M.P. uhapšeni nakon zaprimljene prijave.

"Nadležnoj policijskoj stanici, jutros oko 10.15, prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, tri nepoznata muška lica nakon verbalne rasprave, fizički napala oštećeno lice koje je zadobilo tjelesne povrede. Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", naveli su iz PU Banja Luka, prenosi Srpskainfo.

Uhapšeni su podvgrnuti alkotestiranju tokom kojeg je utvđeno da su sva trojica nasilnika bila pod uticajem alkohola.

Kod M.T. je utvđeno 1, 8 promila, N.K. 1, 9 promila, dok je M.P. imao blizu dva promila alkohola u krvi.

O brutalnom napadu obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i u toku je obavljanje uviđaja na licu mjesta.

Podsjetimo, prema izjavama očevicada trojica nasilnika su bez povoda napala Banjalučanina i tukli su ga raznim predmetima dok nije izgubio svijest.

Koliko je tuča bila brutalna govore izjave očevidaca da su Banjalučanina tukla trojica nasilnika pajserom i drugim predmetima.

"Napali su čovjeka iz čista mira. Njih trojica su sjedila u lokalu i onda je došao taj čovjek koga su napali. Tukli su ga pajserom, izvalili su vrata, na kraju su ga ugurali i u toalet i tukli do nesvijesti"; ispričala je šokirana konobarica u lokalu “Pi” u kojem se dogodio napad.

Ona je dodala da je pokušala spriječiti tuču i oduzeti od napadača pajser, ali je jedan od nasilnika ugrizao za ruku i odgurnuo.

Tokom napada povrijeđena je i konobarica u lokalu “Pi” koju je jedan od napadača ugrizao za šaku, piše Srpskainfo.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...