PROCURILE FOTOGRAFIJE KRVAVOG NAVIJAČA: Žestok fizički obračun na tribinama, tukli se Meksikanci i Argentinci (FOTO, VIDEO)

Prema onome što je vidljivo na snimcima na društvenim mrežama, tučnjava nije bila velikih razmjera, ali svakako se radi o nemilim scenama koje niko na stadionu ne želi.

  • Šareni svijet

  • 27. Nov. 2022  27. Nov. 2022

  • 0

Fudbaleri Argentine i Meksika igrali su jako bitnu za obje reprezentacije, a tenzije su se prenijele i na tribine.

Tako su navijači Meksika i Argentine koji su se našli na istom dijelu stadiona, možda pretjerali u podbadanjima i provokacijama, te je na stadionu Lusail došlo do tučnjave pripadnika navijača ove dvije zemlje.

Prema onome što je vidljivo na snimcima na društvenim mrežama, tučnjava nije bila velikih razmjera, ali svakako se radi o nemilim scenama koje niko na stadionu ne želi.

Inače, ove dvije navijačke grupe sukobile su se proteklih dana na ulicama Dohe, jer su meksički navijači provocirali argentinske.

Nakon tuče procurile su fotografije na kojima se vidi da je jedan navijač Argentine zadobio posjekotine u predjelu glave te je njegovo lice bilo prekriveno krvlju. 

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...