"BORJANE USTAŠO": Hrvati brutalno vrijeđali golmana Kanade, on im uzvratio dizanjem tri prsta (VIDEO)

Borjan koji je rođen u Kninu za sebe je govorio da nije rođen u Hrvatskoj nego u Srpskoj Krajini.

  • Sport

  • 27. Nov. 2022  27. Nov. 2022

  • 3

Milan Borjan, golman kanadske reprezentacije, bio je na udaru hrvatskih navijača tokom utakmice Hrvatska - Kanada (4:1) na Svjetskom prvenstvu u Kataru, prenosi zagrebački  Index.

Borjan, golman beogradske Crvene zvezde koji je rođen u Kninu, nekoliko puta ispravljao je novinare kada bi mu u razgovorima spomenuli da je rođen u Hrvatskoj. Za sebe kaže da je rođen u Republici Srpskoj Krajini.

"Hoću li imati motiv više protiv Hrvatske? Ne bih to komentirao", rekao je uoči utakmice.

Tokom susreta hrvatski navijači su imali uvredljive poruke za njega, zviždali su mu pri svakom dodiru s loptom te mu skandirali "Borjane, ustašo", a on im je na to skandiranje uzvratio dizanjem tri prsta..

"Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", govorio je ranije Borjan, koji je na društvenim mrežama i objavljivao fotografije u majici s natpisom Srpska Krajina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...