NOGOMETNI SPEKTAKLI OD JUTARNJIH SATI: Danas četiri utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Srbija protiv Kameruna igra odlučujući meč, u direktnom prijenosu tri utakmice…

Utakmicama drugog kola u grupama G i H danas se nastavlja grupna faza Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru.

  • Sport

  • 28. Nov. 2022  

  • 2

Utakmice možete pratiti u programu BHRT-a, kao i na platformama BH Telecoma.

Za one koji nisu u svojim domovima ili uz male ekrane utakmice i sve u vezi sa Svjetskim prvenstvom u Kataru moći će pratiti putem portala bhrt.ba. Bit će dostupna dva streama, BHT1 i BHT HD, kao i stream radija.

Prvi kreću Kamerun i Srbija u grupi G. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je na konferenciji za novinare istakao da mu se poslije mnogo vremena vraća osmijeh, jer se igrači napokon oporavljaju od povreda.

U drugoj utakmici se sastaju, u grupi H, Južna Koreja i Gana. 

U 19.50 možete gledati prenos utakmice  Portugal - Urugvaj. Iako reprezentacija Portugala važi za blagog favorita grupe H, sjajna južnoamerička reprezentacija Urugvaja im je ozbiljna prijetnja. Lusail stadion, utakmica Portugal – Urugvaj.

alt

U grupi G FIFA Svjetskog prvenstva, sastaju se peterostruki svjetski prvak, ekipa Brazila, protiv reprezentacije Švicarske, kojoj su najveći uspjeh tri plasmana u četvrtfinale, zadnji put još davne 1954. godine... Na jednoj klupi Tite, na drugoj Murat Yakin. Ovu utakmicu možete gledati u snimku u 23.40.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...