NADZORNA KAMERA ZABILJEŽILA ŠOKANTAN SUDAR: Pogledajte trenutak u kojem je nadrogirani vozač kombija pregazio bračni par na motoru (VIDEO)

Muž i žena izbjegli su smrt nakon što je motor kojim su se vozili sudario sa automobilom koji se nalazio u pogrešnoj traci.

  • Šareni svijet

  • 28. Nov. 2022  

  • 0

Alison Amner se vozila na zadnjem sjedištu motora svog supruga kada je njih dvoje udario drogirani Matthew Bell (49) dok je preticao kombi u svom Chevroletu u krivini.

altbračni par Amner (Foto: MEDIA WALES)

Šokantan snimak prikazuje trenutak u kojem je Alison Amner (55) odbačena dva i po metra u zrak i pala na vrtni zid, a njen suprug Richard (58) pretrpio je trostruki otvoreni prijelom bedrene kosti među ostalim teškim povredama, dok je gospođa Amner slomila prst, nos, devet rebara i probušila pluća.

Četiri mjeseca nakon sudara, par je podvrgnut više od 20 transfuzija krvi i još uvijek trebaju korištenje invalidskih kolica i svakodnevne posjete njegovatelja. O njima se sada kod kuće brine njihova 29-godišnja kći Jody. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...