HEROJI DANA: Hrabri policajci izvukli djevojku iz rijeke Bosne u Doboju

Pripadnici saobraćajne policije Doboj zajedno sa građanima D.S. i B.K. spriječili su djevojku (34) iz Gračanice da počini samoubistvo skokom sa mosta tzv. "Japanac" u rijeku Bosnu.

  • Hronika

  • 28. Nov. 2022  

  • 0

Pripadnici saobraćajne policije Doboj zajedno sa građanima D.S. i B.K. spriječili su djevojku (34) iz Gračanice da počini samoubistvo skokom sa mosta tzv. "Japanac" u rijeku Bosnu.

Policijskoj stanici Doboj jedan danas oko 16.20, prijavljeno je da je u Doboju sa mosta  tzv. "Japanac"  nepoznata žena skočila u rijeku Bosnu.

"Odmah po prijavi su postupili policijski službenik Policijske stanice Doboj jedan, Vladan Nedinić i pripravnik Dalibor Krečar, te Milanko Lazendić i Nemanja Jović, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja koji su zajedno sa građanima uočili nepoznatu žensku osobu te istu bezbjedno izvukli iz vode", pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećenosti, prevezena je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u bolnicu "Sveti apostol Luka", gdje je zadržana na liječenju.

Na lice mjesta osim policijskih službenika i Službe hitne pomoći bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...