LEGENDARNI RONALDO SRUŠIO INTERNET: Ikona do ikone, fotografija od milion dolara

Selecao je na maksimalnih šest bodova, pobijedili su u obje utakmice bez primljenog pogotka, a glavni razlog zbog kojeg ih mnogi trenutačno vide kao favorite za svjetsku titulu jest dojam odnosno njihova igra.

  • Show

  • 29. Nov. 2022  

  • 0

Prema svemu dosad viđenom, reprezentacija Brazila izgleda najbolje na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Selecao je na maksimalnih šest bodova, pobijedili su u obje utakmice bez primljenog pogotka, a glavni razlog zbog kojeg ih mnogi trenutačno vide kao favorite za svjetsku titulu jest dojam odnosno njihova igra.

Ovog ponedjeljka Brazilci su svladali Švicarsku i kolo prije kraja osigurali prolaz u osminu finala, a utakmici su nazočile brojne njihove legende.

Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo (a za mlađe generacije i kao “pravi Ronaldo”), objavio je fotografiju iz svečane lože u kojoj je bio s trojicom suigrača iz reprezentacije Brazila koja je 2002. bila svjetski prvak.

Pored Ronalda sjede Roberto Carlos, Cafu i Kaka, igrači koji su prije 20 godina osvojili peti naslov prvaka svijeta za Brazilce, koji od tada čekaju na svjetsku titulu.

Međutim, malo boljim pogledom može se uočiti još nekoliko nogometnih velikana. Ispod brazilskog pokera asova sjedi Youri Djorkaeff, bivši francuski reprezentativac i prvak svijeta s Tricolorima 1998., zatim je pored njega Ronalda Diego Simeone, nekoć reprezentativac Argentine koji je dugogodišnji trener Atletico Madrida, iznad sjedi Arsenalova ikona Arsene Wenger, a na nogama je Pierluigi Collina, najbolji sudija svih vremena koji danas obnaša ulogu šefa FIFA-ine Sudačke komisije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...