NOGOMETNI SPEKTAKLI NA SVJETSKOM PRVENSTVU KATARU: Danas četiri utakmice, rasplet u grupama C i D, ključni meč za Messija i Argentinu…

Utakmicama u grupama C i D danas se nastavlja Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru.

  • Sport

  • 30. Nov. 2022  

  • 0

Mečevi koji će odlučiti putnike u osminu finala igraće se u dva termina, u 16:00 i 20:00 sati, uživo u programima BHRT-a i platformama BH Telecoma.

Za one koji nisu u svojim domovima ili uz male ekrane utakmice bit će dostupna dva streama, BHT1 i BHT HD, kao i stream BH radija

Na FIFA Svjetskom prvenstvu, u 16.00 sati na BHRT-u možete gledati prijenos utakmice između Australije i Danske iz grupe D na Al Janub stadionu.

Utakmicu Poljske i Argentine, iz grupe C na Stadionu 974 možete gledati uživo na BHRT-u u 20 sati.

Danas se još igra utakmica u grupi D između Tunisa i Francuske i u grupi C između Saudijske Arabije i Meksika. Ove utakmice mogu se pratiti uživo na platformama BH Telecoma.

Utakmicu Tunis - Francuska možete pogledati u snimku oko 23.40 na BHRT-u, a utakmicu S. Arabija i Meksiko također u snimci sutra u 13 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...