PRVO KIŠA, PA SLAB SNIJEG: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 01. Dec. 2022  

  • 0

U večernjim satima u nizinama se očekuje slaba kiša ili rosulja, a u višim područjima slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4°C, a dnevna između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 13°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne u nizinama se očekuje slaba kiša ili rosulja, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Temperatura zraka većinom između 1 i 7°C, na jugu zemlje od 7 do 13°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U noći na nedjelju u nizinama se očekuje slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 3°C, a dnevna između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 14°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...