SARAJLIJA RADE BOGDANOVIĆ NA RTS-u: „Srpski reprezentativci su razmaženi, jer nisu išli u vojsku“ (VIDEO)

Pogledajte šta je još rekao Bogdanović u programu uživo.

  • Sport

  • 01. Dec. 2022  01. Dec. 2022

  • 1

Rade Bogdanović, nekadašnji nogometaš sarajevskog Željezničara i njemačkog Werdera, trenutno je najpopularniji nogometni analitičar u Srbiji u kojoj živi posljednjih godina. On je govorio je u emisiji „Biser pustinje“ na RTS-u o karakteru reprezentativaca Srbije.

„To je jedna generacija igrača jako talentovana i realno dobra, ali oni nisu odslužili vojni rok, ni jedan od njih. Kad odslužiš vojni rok onda znaš da možeš i moraš da izdržiš bez djevojke, žene i roditelja najmanje pet, šest mjeseci ako si dobar vojnik pa te puste na odsustvo dva dana“, rekao je Bogdanović, a zatim dodao:

„Oni to nisu prošli, na žalost i zato su malo i razmaženi“, kazao je on, aludirajući na odluku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji je dozvolio reprezentativcima da dio dana provedu sa svojim porodicama, suprugama i djevojkama uoči ključne utakmice protiv Švicarske.

Pogledajte šta je još rekao Bogdanović u programu uživo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...