RAMIZ SALKIĆ UOČI KLJUČNE SJEDNICE: "Glasat ću za listu opozicije da ne omogućim Dodiku da blokira državu"

Uoči ključne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti izabrani delegati u Domu naroda BiH oglasio se potpredsjednik entiteta RS Ramiz Salkić na svom Facebook profilu.

  • Politika

  • 01. Dec. 2022  

  • 0

Uoči ključne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti izabrani delegati u Domu naroda BiH oglasio se potpredsjednik entiteta RS Ramiz Salkić na svom Facebook profilu:

"Ja ću kao poslanik Pokreta za državu iz SDA, kao što je od ranije poznato, glasati za listu opozicije za državni Dom naroda. Ne zato što su puno bolji, već zbog toga da Dodik nema mehanizme za blokadu države.

Moja su iskustva različita, u puno slučajeva u životu sam imao da javno ljudi kažu da će glasati za nešto, a urade drugačije. Dobro bi bilo da mi u Pokretu za državu nađemo način i dokažemo kako smo glasali.

Postoje jasni i transparentni kontakti i sa SNSD-om određenih poslanika Pokreta što ukazuje da neće glasati tajno kako govore javno.

Samo dokazano može biti pouzdano da se tako i desilo sve ostalo može biti lijepa priča za javnost i skidanje tereta odgovornosti", poručio je Salkić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...