OSNOVE FIZIKE U TEORIJI: Je li ovo najzabavniji način mjerenja ubrzanja na automobilima?

Brojni korisnici su zaključili kako bi uz pomoć automobila mogli uspješno savladati izazov, odnosno ovaj uvijek atraktivan trik.

  • Auto

  • 03. Dec. 2022  03. Dec. 2022

  • 0

Samo najbrži uspijevaju povući stolnjak da ne sruše čaše. Isto je i s automobilima. 

TikTokom se širi konačno jedan zabavan i ne previše opasan izazov. Nažalost, samo će ga rijetki uspjeti apsolvirati jer uspjeh ovisi o ubrzanju automobila, a to košta.

Naravno, postoji i mogućnost nabavke dovoljno dugog konopa jer na koncu je bitna brzina, a ne ubrzanje. 

Na ovoj sve popularnijoj platformi u posljednje vrijeme se bilježi drastičan rast videa s hashtagom #tableclothchallenge među kojima sui brojni automobilske tematike.

Naime, brojni korisnici su zaključili kako bi uz pomoć automobila mogli uspješno savladati izazov, odnosno ovaj uvijek atraktivan trik. 

Među uspješne su se upisali Audi R8, Corvette, pa čak i BMW serije 5 (karavan). Vlasnici Tesle, BMW-a M4 i Mercedesa AMG S63 nisu bili te sreće. Nakon što svladaju osnove fizike u teoriji, shvatit će kako izazov mogu ispuniti i osjetno jeftinijim automobilom. 

Gledajte ovdje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...