NEBOJŠA VUKANOVIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE: "Ako su glasali isto, što smjenjuju Ramiza Salkića?"

"Ako su poslanici SDP-a BiH glasali za listu PDP-a, kako to javno i lažno tvrde, zašto onda smjenjuju Ramiza Salkića, koji je glasao kao oni? Jasno je da i ovim potezom pokazuju svoje tragove", kaže Vukanović.

  • Politika

  • 03. Dec. 2022  03. Dec. 2022

  • 1

"Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag. Tako je i odluka poslanika Kluba Pokreta za Dodika, alijas Pokreta za državu, da smijene Ramiza Salkića sa mjesta predsjednika Kluba jer je javno rekao da je glasao za listu PDP-a i Nenada Vukovića za delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, pokazuje licemjerstvo i prave namjere SDP-a, Nermina Nikšića i Vojina Mijatovića", piše  na svom blogu političar Nebojša Vukanović.

Ako su poslanici SDP-a BiH glasali za listu PDP-a, kako to javno i lažno tvrde, zašto onda smjenjuju Ramiza Salkića, koji je glasao kao oni? Jasno je da i ovim potezom pokazuju svoje tragove, i da žele da se dodatno dodvore Dodiku, smijene onog koji tvrdi da nije glasao za listu SNSD-a, i tako ne rizikuju da ostanu bez obećanih funkcija i privilegija.

Neposredno uoči sjednice Narodne skupštine Republike Srpske poslanik SDP-a BiH Saša Grbić, crveni vojvoda, probosanac i sin pukovnika Vojske Republike Srpske, kuma i bliskog prijatelja đenerala Ratka Mladića, sastao se tajno sa predsjednikom Kluba poslanika SNSD-a Igorom Žunićem.

"Hoće li drug i vojvoda Grbić izaći u javnost i reći šta je razgovarao i dogovorio sa Žunićem i SNSD-om, i pošto košta država u koju se kunu i četvrti delegat u Domu naroda, naravno ne mislim u novcima već u funkcijama i privilegijama?", pita se Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...