SLAVLJE U BEOGRADU: Bh. reprezentativac Ermin Raščić osvojio srebrenu medalju u brzom klizanju

Raščić će idućeg vikenda nastupiti na međunarodnom takmičenju u Budimpešti,

  • Sport

  • 04. Dec. 2022  

  • 0

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (Short track) Ermin Raščić osvojio je drugo mjesto i srebrenu medalju na takmičenju "Alpe Adria Trophy 2022 - Serbia Open", koje je jučer održano u Beogradu, piše Ljudski.ba.

Na ovom međunarodnom takmičenju nastupili su brzoklizači iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Slovačke, Mađarske, Njemačke i BiH, saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova Bosne i Hercegovine.

Raščić će idućeg vikenda nastupiti na međunarodnom takmičenju u Budimpešti, gdje će pokušati ispuniti normu za nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu, koji se održava od 25. do 27. januara iduće godine u njemačkom Dresdenu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...