NEBOJŠA VUKANOVIĆ OTKRIVA NOVE DETALJE OKO IZDAJE U POKRETU ZA DRŽAVU: "Tajna bijele koverte i Žunićeve posjete zastupnicima SDP-a BiH"

Salkić je na svojoj stranici objavio da uoči glasanja i Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske nije mogao ući u prostorije Kluba Pokreta za državu, jer su vrata bila zaglavljena

  • Vijesti

  • 04. Dec. 2022  04. Dec. 2022

  • 4

Informaciju koju sam juče saopštio javnosti, da se predsjednik Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić, potvrdio je danas Ramiz Salkić, smijenjeni šef Kluba poslanika Pokreta za državu. Njegova javna izjava pokrenuće lavinu, ali možda dovesti i do istrage policije i tužilaštva, piše političar Nebojša Vukanović na svom blogu.

Salkić je na svojoj stranici objavio da uoči glasanja i Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske nije mogao ući u prostorije Kluba Pokreta za državu, jer su vrata bila zaglavljena, i da je čekao na hodniku da iz njegovog Kluba izađe Igor Žunić, šef Kluba odbornika SNSD-a.

alt

U kancelariji je zatekao dvoje poslanika SDP-a BiH, Sašu Grbića i Andreu Gajić, koji su tajno razgovarali sa Žunićem. Zanimljivo da je na stolu zatekao i bijelu kovertu, koju je Žunić ostavio poslanicima SDP-a, koju su zaboravili da sklone i ponesu jer ih je iznenadnim dolaskom omeo Salkić?

alt

Zastupnici Pokreta za državu u NSRS

"Šta je bilo u koverti, i da li je Žunić donio prazan glasački listić sa pečatom, jer su mogli kopirati i odštampati stotine listića i udariti pečat, koji se nalazi kod predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića, i tako poslanicima SDP-a BiH obezbjediti 'alibi', da fotografišu listić kao da su glasali za listu PDP-a, i tako izbjegnu gnjev javnosti u Federaciji BiH, jer su omogućili četvrtog delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH SNSD-u i predali Dodiku u ruke ključeve države?", pita se Vukanović.

alt

Vojin Mijatović, Andrea Gajić i Saša Grbić

"Protiv Saše Grbića i Andree Gajić podnijećemo Krivičnu prijavu nadležnom Tužilaštvu u Banja Luci, tražiti da se saslušaju i procesuiraju zbog korupcije, a da se kao svjedok sasluša i Ramiz Salkić, te utvrdi šta je bilo u koverti koju je Žunić ostavio Saši Grbiću i Andrei Gajić", napisao je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...