TUŽBA PET ŽENA: Cosby ponovo optužen za seksualno zlostavljanje

Cosbyja su tokom godina desetine žena optužile za silovanje, ali je on sve porekao.

  • Show

  • 07. Dec. 2022  07. Dec. 2022

  • 0

Bill Cosby se suočava sa novom tužbom pet žena, od kojih je većina bila dio “Cosby Showa”, koje tvrde da ih je seksualno napao.

Cosby negira optužbe i kaže da će ga sud osloboditi, prenosi N1.

Prema tužbi, u koju je TMZ imao uvid, žene tvrde da se Cosby pretvarao da je njihov mentor dok su pokušavale da uđu u šoubiz 80-ih i 90-ih, ali da se umjesto toga pretvorio u predatora, piše TMZ.

Cosbyja su tokom godina desetine žena optužile za silovanje, ali je on sve porekao.

Godine 2018. osuđen je na 10 godina zatvora u Pensilvaniji, ali je pušten prošle godine jer su tužioci prekršili ugovor o imunitetu koji je Cosbyju dat od strane prethodnog okružnog tužioca.

Ranije ove godine, kalifornijska porota ga je proglasila krivim u građanskom postupku za seksualno zlostavljanje tinejdžerke 1975. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...