PUCNJAVA U ZAGREBU: Sukobilo se...

(...) više muškaraca, jedan propucan.

  • Regija

  • 07. Dec. 2022  07. Dec. 2022

  • 0

Došlo je do pucnjave na zagrebačkim Sveticama.

Kako su potvrdili iz zagrebačke policije, oko 11:20 su dobili dojavu o sukobu nekoliko osoba u Ulici Donje Svetice. Jedna je ranjena vatrenim oružjem.

"Imamo informacije o osobama koje se dovode u vezu s ovime i za njima intenzivno tragamo", rekli su u policiji, koja je u međuvremenu, do 13 sati, privela četvoricu muškaraca - T.Z. (19), R.Z. (25), R.Z (34), D.Z (21). Policija vjeruje da su u sukobu sudjelovala četvorica privedenih i ranjeni muškarac te da u sukobu izravno nije sudjelovalo još osoba.

Kako neslužbeno doznaje Index.hr, ranjeni muškarac nije u životnoj opasnosti. Radi se o 46-godišnjaku koji je dovezen u bolnicu Merkur i kojemu su propucane noge.

Neslužbeno, radilo se o svojevrsnoj sačekuši.

Policija je prvo privela dvojicu muškaraca, a do 13 sati i preostalu dvojicu.

U policiji ističu da događaj nije povezan s pljačkom Fine koja se dogodila nešto ranije u obližnjoj Ulici Grada Gospića.

Na mjestu događaja je interventna policija s pancirkama i kacigama te slijedi uviđaj.

Okolnosti sukoba i razlog pucnjave u ovom trenutku nisu poznati, a više podataka policija bi trebala objaviti nakon kriminalističkog istraživanja koje je u toku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...