NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA VATRENIH POHVALILA DOMAĆINA: "Nisam imala nikakvih problema zbog odijevanja, svi žele selfie sa mnom!" (FOTO)

The Sun je podsjetio na to kako se Knöll proslavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu 2014., a plijenila je pažnju i četiri godine kasnije u Rusiji. 

  • Show

  • 07. Dec. 2022  

  • 3

Ivana Knöll, prema mnogima najzgodnija navijačica na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, putem videolinka gostovala je u TV emisiji "Piers Morgan Uncensored", u kojoj je rekla kako je njezina oskudna odjeća naišla na sjajan prijem kod Kataraca. 

"Čitave obitelji žele selfie sa mnom - žene, muškarci i djeca", pohvalila se i dodala kako nije dobila niti jedan negativan komentar otkako je stigla u tu bliskoistočnu državu. 

alt

Na dodatno voditeljevo pitanje je li zbog svoje provokativne garderobe naišla na otpor većinski muslimanskog naroda, Ivana (30), odjevena u "kockasti" top, odgovorila je:

"Da budem iskrena, ne. Bila sam jako iznenađena, jako sretna, Katarci su prihvati moju odjeću. Ovdje su i ljudi iz mnogih drugih zemalja, nisam imala nikakve loše reakcije na odjevne kombinacije koje nosim". 

alt

The Sun je podsjetio na to kako se Knöll proslavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu 2014., a plijenila je pažnju i četiri godine kasnije u Rusiji. 

 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...