NIŠTA OD NOVOGODIŠNJE EMISIJE: Severina otkazala snimanje dočeka na HRT-u? (FOTO)

Do prije desetak dana na HRT-u se nije znalo hoće li Severina nastupiti u novogodišnjoj emisiji. U početku je pristala na angažman, no onda se prestala javljati na pozive.

  • Estrada

  • 07. Dec. 2022  07. Dec. 2022

  • 0

Do prije desetak dana na HRT-u se nije znalo hoće li Severina nastupiti u novogodišnjoj emisiji. U početku je pristala na angažman, no onda se prestala javljati na pozive.

Menadžer Severine Vučković (50), Tomislav Petrović, u utorak je oko podneva obavijestio HRT kako pjevačica ipak neće doći na snimanje novogodišnje emisije. Termin za snimanje bio joj je u utorak poslijepodne na zagrebačkom Prisavlju.

Petrović je, kako pišu hrvtski mediji, urednicima na HRT-u rekao da Severina ima koronu, što je potvrđeno i s HRT-a. Pjevačica je, između ostalog, u ponedjeljak navečer viđena u zagrebačkoj bolnici. Do prije desetak dana na HRT-u se nije znalo hoće li Severina nastupiti u novogodišnjoj emisiji. U početku je pristala na angažman, no onda se prestala javljati.

U međuvremenu je otputovala na odmor u Jordan, a i na HRT-u su nekoliko puta mijenjali termin za snimanje emisije. No onda je prije sedam dana ipak potvrdila nastup. Seve je u novogodišnjoj emisiji trebala otpjevati nekoliko svojih hitova.

Severina ima zakazanu gažu i za doček Nove godine u Splitu. Kako je ispričao estradni menadžer Ivica Bubalo, iz Grada Splita prvi su se javili Sevi za gažu, odmah nakon ljeta, navodi 24sata.hr.

storyeditor/2022-12-02/PXL_090101_107.jpg

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...