KONAČNO DOBIO PRILIKU: Reprezentativac BiH Luka Garza ubacio prve poene dresu "Minnesote" u pobjedi protiv "Indiana Pacersa"

Dvadesetčetverogodišnji Luka Garza ovoga je ljeta u redove "Minnesote" stigao iz "Detroit Pistonsa".

  • Sport

  • 08. Dec. 2022  

  • 1

Luka Garza, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, upisao je noćas prve poene za svoj novi klub "Minnesota Timberwolves" koji su savladali "Indiana Pacerse" sa 121-115.  Garza je za četiri minute provedene u igri ubacio četiri poena i imao jedan skok. Bila je ovo tek treća utakmica u ovoj sezoni  kojoj se on našao u sastavu "Minnesote". 

Očekuje se da će Luka Garza  u narednim utakmicama dobijati sve veću minutažu s obzirom na tešku povredu najboljeg igrača, centra  Karla- Anthony Townsa zbog koje će odsustvovati nekoliko mjeseci iz košarkaških dvorana.

Dvadesetčetverogodišnji Luka Garza ovoga je ljeta u redove "Minnesote" stigao iz "Detroit Pistonsa".

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...