ČLAN KOMISIJE ZA PRIPREMU IZBORA VIJEĆA MINISTARA DARKO BABALJ: "Živimo u zemlji koja se zove 'Alisa u zemlji čuda'"

On je dodao da svi u Predstavničkom domu moraju biti svjesni nakon 25 godina da se vodi računa o građanima BiH, a samim tim i o građanima Republike Srpske.

  • Mini market

  • 08. Dec. 2022  08. Dec. 2022

  • 0

Član Кomisije za pripremu izbora Vijeća ministara Darko Babalj (SDS) rekao da opozicija iz Republike Srpske bez obzira da li će imati jednog ili dva delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH neće biti opozicija Republici Srpskoj.

"Ništa se suštinski neće promijeniti, a tiče se Republike Srpske. Mi nismo opozicija Republici Srpskoj i želimo njen napredak i uopšte nije bitno ko će biti u Domu naroda, ako smo svi iskreni prema Republici Srpskoj", rekao je Babalj novinarima.

On je dodao da svi u Predstavničkom domu moraju biti svjesni nakon 25 godina da se vodi računa o građanima BiH, a samim tim i o građanima Republike Srpske.

"Mi moramo da vidimo da li ljudi koji su zastupali tezu smanjenja akciza, diferencirane stope PDV-a, vlast prave radi sebe i fotelja ili radi građana u BiH", poručio je Babalj.

Babalj je dodao da ga interesuje na osnovu čega će se praviti buduća vlast i hoće li prioritet biti zaštita Republike Srpske.

"Interesuje me da li ćemo, što je po Ustavu, imati četiri ministra koji treba da dođu iz Republike Srpske ili će trgovati, jedni odustajati, a drugi prihvatati", naveo je Babalj.

On smatra da su "malo potrčali sa izjavom za kandidata za predsjedavajuću Vijeća ministara Borjanu Кrišto" i da se time "pomalo sluđuje i Кomisija i Parlament", prenosi BN.

"Niko ne zna šta se dešava, osim da nastavljamo živjeti u zemlji koja se zove `Alisa u zemlji čuda`", smatra Babalj. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...