SAV TAJ GLAMUR: Nina Badrić u raskošnoj haljini koja savršeno ističe ženstvenu figuru pješčanog sata (VIDEO)

Za slavljeničku priliku pjevačica je odabrala svečanu toaletu koja bi osvojila i holivudski crveni tepih.

  • Žena

  • 09. Dec. 2022  09. Dec. 2022

  • 0

Sezona božićnih i novogodišnjih partija je počela i mnogi ovih dana uživaju u predprazničnoj atmosferi družeći se s porodicom, prijateljima i kolegama.

Šta bi praznici bili bez pjesme, a za dobru zabavu na jednom božićnom partiju pobrinula se gošća Nina Badrić. 

Nina Badrić s pravom nosi titulu dive, ne samo zbog svojih pjevačkih sposobnosti, već i zbog modnog stila, naročito kada bira glamurozne kreacije kakvu je nosila i na božićnom partiju na kojem je pjevala.

Na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se vidi sva raskoš prekrasne crne haljine iz zagrebačkog salona vjenčanica I DO Weddings, piše Zadovoljna.hr.

Nina je nosila raskošnu večernju toaletu koja savršeno ističe ženstvenu figuru pješčanog sata sa srcolikim dekolteom i otkrivenim ramenima. Haljina se u donjem dijelu širi u sirena kroj s visokim prorezom na lijevoj strani i volanima koji sežu do poda.

"Divastičnu" haljinu Nina je upotpunila crnim cipelama s visokom potpeticom, otvorenom petom i tankim remenčićem oko gležnja. Minimalistički nakit dovoljan je uz ovakvu glamuroznu toaletu pa ju je Nina upotpunila decentnom srebrnom ogrlicom i prstenom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...