STRAŠAN GUBITAK LEGENDARNE PJEVAČICE: Tini Turner slomljeno je srce zbog smrti i drugog sina, pretpostavlja se... (FOTO)

Tina Turner bori se s neizrecivom tugom zbog nenadanog gubitka mlađeg sina Ronnieja.

  • Show

  • 10. Dec. 2022  10. Dec. 2022

  • 0

Tragedija se dogodila sinoć, nedaleko od njegovog doma u San Fernando Valleyju, pokraj Los Angelesa. Prolaznici su zatekli pedesetdevetogodišnjeg muzičara kako se očajnički bori za dah.

Pozvali hitnu pomoć, pokušali su ga reanimirati, ali mu nije bilo spasa. Medicinari su, tvrde očevici, na licu mjesta mogli tek utvrditi smrt.

Pretpostavlja se da je gitarist rođen u traumatičnom braku pop legende s nasilnim muzičarom Ikeom Turnerom, doživio infarkt. Svjedoci tvrde kako se držao za prsa, žalio se kako ne može disati sve dok se nije srušio na tlo pred zaprepaštenim prolaznicima. Dali su sve od sebe ne bi li ga uspjeli održati na životu do dolaska liječnika, ali njegovo srce nije izdržalo, piše portal Hollywood life.

Legendarnoj pjevačici strašnu vijest javila je Ronniejeva supruga, Afida Turner.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...