INCIDENT NA STADIONU: Navijač Maroka šokirao Ronalda, odmah su reagirali zaštitari...

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka potpuno se slomio i uplakan otišao u svlačionicu.

  • Šareni svijet

  • 11. Dec. 2022  

  • 0

Legendarni Cristiano Ronaldo u subotu je zaključio svoju tužnu priču na Svjetskom prvenstvu u Kataru porazom od Maroka u četvrtfinalu.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka potpuno se slomio i uplakan otišao u svlačionicu.

Dan je bio težak za Ronalda od samog početka, najprije je saznao kako će ponovo startati na klupi. Portugalskoj zvijezdi klupa je teško pala, a status rezerve dodatno su mu pogoršali marokanski navijači. Jedan od njih, naime, zalio ga je vodom dok je išao na svoje mjesto na klupi.

Zaštitari su odmah reagirali kad su shvatili što je navijač učinio i ispratili ga sa stadiona, a to, čini se, neće biti jedina sankcija. Tamošnji mediji pišu kako bi mu mogao biti spriječen ulazak na utakmicu polufinala protiv Francuza ako se pojavi na ulazu s ulaznicom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...