SUPRUGA IZ PAKLA: Pokušala ubiti muža tako što mu je u kafu ubacila 10 apaurina

Šezdesetčetverogodišnjak je popio kafu ne znajući za tablete u njoj. Nakon toga mu je pozlilo pa je zatražio liječničku pomoć, prenosi Dnevnik.hr.

  • Hronika

  • 13. Dec. 2022  

  • 3

U subotu oko 9 sati, u porodičnom stanu u hrvatskog gradu Metković, 43-godišnjakinja je iskoristila nepažnju svog 64-godišnjeg supruga i u šoljicu s kafom koju je pio ubacila 10 tableta lijeka apaurin od 10 mg.

Šezdesetčetverogodišnjak je popio kafu ne znajući za tablete u njoj. Nakon toga mu je pozlilo pa je zatražio liječničku pomoć, prenosi Dnevnik.hr.

Prevezen je u dubrovačku bolnicu, a nakon ukazane liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu.

Krim istragom je utvrđeno kako je 43-godišnjakinja počinila kazneno djelo ubistva u pokušaju te je pritvorena uz kaznenu prijavu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...