ILIJA CVITANOVIĆ PROMIJENIO PLOČU: „Očekujem da nova vlast stavi građane na prvo mjesto..“ (VIDEO)

"Ako ćemo imati toliko blokada, ako ćemo imati toliko rušenja bosanskohercegovačkih koncepta, onda je bolje da se ne konstituira", kazao je Cvitanović.

  • Mini market

  • 14. Dec. 2022  

  • 2

Predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović govorio je o aktuelnoj političkoj situaciji za TVSA.

“Ako će nova vlast raditi, pogotovo na razini Vijeća ministara BiH, kao što je radila protekle četiri godine bolje da je ne formiramo. Ako ćemo imati toliko blokada, ako ćemo imati toliko rušenja bosanskohercegovačkih koncepta, onda je bolje da se ne konstituira", kazao je Cvitanović te dodao:

"Ali vjerujem da će ta nova vlast ko god u njoj bude da će uspjeti nadići osobne intrese i staviti na prvo mjesto državu, građanina i euroatlanski put Bosne i Hercegovine”, kazao je Cvitanović o procesu formiranja nove vlasti.

Cijeli razgovor možete pogledati u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...