PROCURIO JEZIVI VIDEO: Ovako izgleda mjesto na istoku Ukrajine nakon najžešćih bitaka...

Selo je bilo pod okupacijom više od pola godine, a u njemu su se vodile neke od najžešćih bitaka između dviju vojski. 

  • Evropa

  • 15. Dec. 2022  

  • 0

Pojavile su se snimke uništenog ukrajinskog sela Kamjanka na istoku zemlje. U snimci koju je na Twitteru objavio Ukraine World, vidi se kako jedan stanovnik zatvara vrata svoje kuće koja je ostala u ruševinama nakon granatiranja te regije. 

Kamjanka se nalazi u okrugu Izjum, u regiji Harkiv, a sada izgleda kao grad duhova bez znakova života. Prije ruske invazije, u ovom selu živjelo je više od 1.200 ljudi. Sada u Kamjanki, selu blizu linije fronte, nema nijednog sačuvanog objekta. Selo je bilo pod okupacijom više od pola godine, a u njemu su se vodile neke od najžešćih bitaka između dviju vojski. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...