ISKRENA DO BOLA: Lepa Brena otkrila ko je za nju najbolji frajer bivše Jugoslavije

Gostovala kod Ognjena Amidžića

  • Estrada

  • 16. Dec. 2022  16. Dec. 2022

  • 4

Poznata pjevačica Lepa Brena gostovala je u emisji Ognjena Amidžića "Amidži šou", gdje je odigrala igru "Ili-ili". Ona je birala između najboljih frajera bivše Jugoslavije.

Između Vlada Kalembera i Žarka Lauševića, Brena je izabrala Kalembera.

"On mi je uvek delovao suptilno, prefinjeno, neagresivno, mislim da je veliki ženski ljubimac, ne znam da li je srcelomac. I sad dobro izgleda, on izgleda odlično", rekla je Brena.

Kalembera je već u nastavku igre pobijedio Bekim Fehmiju.

"Bekim je tako jedna kompleksna ličnost. Uvek sam ga volela i obožavala, gledala sam "Skupljački perja", to je njegovo maestralno delo", rekla je pjevačica.

Ipak, između Bekima i Dragana Nikolića, izabrala je Nikolića.

"Dragan Nikolić zauvek. On je kompletna ličnost. Dragana sam i poznavala i snimala sa njim i sa Milenom. Ja posmatram celu ličnost, personaliti, nikad ne gledam samo jedan segment", navela je Lepa Brena.

Kada je trebalo da bira između Nikolića, Frane Lasića i Zdravka Čolića, Nikolića je proglasila najboljim.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...