OTAC BRITNEY SPEARS PREKINUO ŠUTNJU: "Bez moje pomoći, ona bi danas bila..."

Kako Jamie danas govori, istina je da se između njega i njegova najstarijeg djeteta stvorila znatna udaljenost, no isticao je da mora paziti što govori kako to ne bi utjecalo na budućnost.

  • Show

  • 18. Dec. 2022  18. Dec. 2022

  • 0

Provokativno pozirajući samo u crvenom donjem dijelu bikinija, Britney Spears rekla je prošle sedmice za svojih 41,6 miliona Instagram pratitelja da se nikada nije osjećala slobodnije.

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je pjevačica konačno, nakon 13 godina, oslobođena skrbništva vlastitog oca koji je kontrolirao njen privatni i poslovni život. Iako ne govori često, otac Jamie, ovoga se puta osvrnuo na 13 godina koje su iza njih.

Milioni obožavatelja pjevačice osudili su njezinog oca, a pokret #FreeBritney, koji se pojavio na internetu dobio je podršku i slavnih osoba poput MadonneParis Hilton i Miley Cyrus. Jamieja su optužili da drži svoju kćer u ustanovi za psihički nestabilne osobe protiv njezine volje te da joj oduzima slobodu u svakom aspektu života.

Jamie je komentirajući kampanju, kao i svaki puta prije toga, bio škrt na riječima i nije previše iznosio detalje. Odbacio je sve tvrdnje koje je kampanja iznosila u javnost i osobe koje podržavaju kampanju nazvao teoretičarima zavjere.

U intervjuu za The Mail on Sunday, svom prvom nakon više od decenija, 70-godišnjak je odlučio govoriti iskrenije kako bi odbranio sebe i sudski nalog, tvrdeći da je to jedini razlog zašto je njegova kći danas živa.

Bila je to, tvrdi, nužna intervencija koja ne samo da je spasila Britney iz njezinih najmračnijih dana, već i njezinu krhku vezu s djecom, Prestonom (17) i Jaydenom (16), koje ima s bivšim suprugom. Bila su to teška vremena, priznaje Jamie, upozoravajući da ne želi stvarati prividno lijepu sliku o situaciji koja je iza njih. No odluke su, inzistira, bile ispravne – čak i ako su naštetile odnosu između njega i kćeri.

"Neće se svi složiti sa mnom. Bilo je to vraški teško vrijeme, ali ja svoju kći volim svim srcem i dušom. Pitam se gdje bi danas moja kći bila da nisam tako postupio. Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora? Ja znam da ne bi", rekao je Jamie i neprestano slijegao ramenima. Dodao je i kako je sve to bilo važno za zaštitu njegovih unuka.

Kako Jamie danas govori, istina je da se između njega i njegova najstarijeg djeteta stvorila znatna udaljenost, no isticao je da mora paziti što govori kako to ne bi utjecalo na budućnost.

"Ne želim je gurnuti niz rupu ispred koje se trenutno nalazi", komentirao je Jamie biranim riječima njezine objave na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...