SCENE VELIKANA KOJE SU OBIŠLE SVIJET: Uplakanog Messija savladale emocije nakon utakmice

Messi je postigao dva gola u finalu Svjetskog prvenstva, a onda je preuzeo odgovornost u jedanaestercima i rutinski izveo prvi penal.

  • Sport

  • 18. Dec. 2022  18. Dec. 2022

  • 0

Veliki Lionel Messi danas je konačno osvojio titulu prvaka svijeta, a nakon meča zaplakao je i njegov emotivni nastup brzo je obišao svijet.

Messi je postigao dva gola u finalu Svjetskog prvenstva, a onda je preuzeo odgovornost u jedanaestercima i rutinski izveo prvi penal.

U penal-drami bolje se snašla Argentina i osvojila je treću titulu prvaka svijeta, a nakon toga uslijedilo je veliko slavlje Gaučosa. Bez suza nije moglo proći.

Uplakani igrači Argentine slavili su u zagrljaju, a suze Lionela Messija brzo su obišle svijet.

Razlog je taj što je na savršen način zaključio svoju priču u reprezentaciji Argentine, ali i na svjetskim prvenstvima. Prije početka Mundijala u Kataru, Messi je najavio da mu je ovo posljednje takmičenje u argentinskom dresu, a zaključio ga je na najsavršeniji način, titulom svjetskog prvaka.

Uslijedit će uručenje priznanja Argentincima, a onda i veliko slavlje koje će, sasvim sigurno, trajati do kasno u noć, kako u Kataru, tako i u cijeloj Argentini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...